Tony Christrup er udnævnt til æresmedlem.

Det er sjældent, at der er deciderede overraskelser til Byggesocietetets Landsmøde og den årlige generalforsamling. Men i år var der som minimum et medlem af Byggesocietetet som blev overrasket, da Landsformand Ole Schrøder tog ordet til sidst i generalforsamlingen.

“Det sker ikke så tit, at vi udnævner æresmedlemmer i Byggesocietetet. Lige nu er der 7 æresmedlemmer og om lidt er der 8” hvorefter Byggesocietetets tidligere Landsformand Tony Christrup blev gjort til æresmedlem.

I sin motivation for Landsbestyrelsens beslutning om at gøre Tony Christrup til æresmedlem, lagde Ole Schrøder vægt på Tonys mangeårige virke i Byggesocietetet. Ikke bare tiden som Landsformand men også en lang årrække inden. Fællesnævneren for Tonys virke er fornyelse.

“Du har stået i spidsen for en kæmpe fornyelse af Byggesocietetet. Du har fornyet vores organisation, skabt et stærkt sekretariat til gavn for medlemmerne og Landsbestyrelsen. Du har sikret fornyelse blandt vores medlemmer, så der hele tiden kom lidt flere ind, end der gik ud. Og du har styrket vores synlighed og sørget for, at vores politiske relevans kun er blevet mere tydelig og stærkere gennem årene. Og så var du jo med til at sikre en helt grundlæggende fornyelse ved at lægge låg på antallet af år, man kan sidde som Landsformand. Så gror vi ikke fast og der er sikret nye, friske øjne og kræfter med jævne mellemrum. Fornyelse fra start til slut. Din betydning for Byggesocietetet kan ikke overvurderes ” sagde Ole Schrøder.

Udover Tony Christrup er følgende æresmedlemmer i Byggesocietetet:

  • Lars Heilesen

  • Holger Bisgaard

  • Helge Tindal

  • Bo Pehrson

  • Henning Pedersen

  • Erik R. Neubert

  • Niels Kristian Hansen

Forrige
Forrige

Realdania modtager Det Gyldne Søm 2020.

Næste
Næste

Formanden for Lokalområde København takker af.