Formanden for Lokalområde København takker af.

I dag afholdt Byggesocietetets Lokalområde København den årlige generalforsamling. Og det medførte ændringer i bestyrelsen. De seneste 9 år har Underdirektør i Nykredit, Jakob Wind-Hansen været formand. Inden han blev formand, var Jakob 7 år i bestyrelsen i lokalområdet, som er Byggesocietetets markant største. Det er således blevet til i alt 16 år i bestyrelsen.

”Byggesocietetet har udviklet sig rigtig meget gennem de år, jeg har været med. Udover at vi har fået betydeligt flere medlemmer, så har vi fastslået vores position som det vigtigste netværk for bygge- og ejendomsbranchen” siger Jakob Wind-Hansen.

Bestyrelsen i Lokalområde København skal nu konstituere sig og der skal udpeges en ny formand. På trods af, at dette endnu ikke er sket, var det på dagens generalforsamling klart, at bestyrelsen vil udpege Udviklingschef Louise Panum Baastrup fra Carlsberg Byen som ny formand. Louise glæder sig til arbejdet:

”Jeg har siddet i i bestyrelsen siden 2017 og jeg er derfor ikke helt fremmed overfor opgaven, men det er klart, at jeg glæder mig til at fortsætte det store arbejde, Jakob har leveret. Byggesocietetet står stærkt i dag, men jeg er sikker på, vi kan drive det endnu længere”.

Dagens generalforsamling betød også farvel til en anden erfaren herre i Lokalområde København, da Hans-Bo Hyldig fra FB-Gruppen også trådte ud af bestyrelsen.

Per Rasmussen fra Nykredit og Ingvar Sejr Hansen fra By & Havn blev valgt ind i bestyrelsen. Stort tillykke med valget til dem.

Byggesocietetet vil gerne takke Jakob Wind-Hansen for sit store engagement ikke bare i Lokalområde København men også i Byggesocietetets Landsbestyrelse. Samtidig, et stort tillykke til Louise Panum Baastrup med den nye opgave i bestyrelsen.

Forrige
Forrige

Tony Christrup er udnævnt til æresmedlem.

Næste
Næste

Spot på Lokalområde Sydsjælland.