Spot på Lokalområde Fyn

Byggesocietetet Fyn er stiftet i 1944, og lokalområdets 83 medlemmer er alle en del af den fynske bygge- og ejendomsbranche. Medlemskredsen spænder fra idéfolk, over mange forskellige rådgivere, folk i finans- advokat- og ejendomsmæglerbranchen, samt udførende entreprenører og håndværkere. Kort sagt alle som har en interesse i det byggede miljø.

”I Byggesocietetet Fyn skaber vi rammerne for personlige og faglige netværksmuligheder for alle medlemmer, og vi insisterer på at være den gode vært, der initierer debat og dialog på tværs i bygge- og ejendomsbranchen.” siger formand, Jan Ulrik Nielsen.

På Fyn lægger de i deres arrangementer vægt på besøg på interessante byggerier, nye såvel som renoveringer, samt drøftelsen af aktuelle emner herunder miljø og den grønne omstilling. De tilstræber at afholde 4-6 medlemsarrangementer om året, bl.a. et traditionsrigt Torskegilde, der i 2020 blev afholdt for treogtyvende gang og tiltrak over 100 deltagere.

Jan Ulrik Nielsen fortæller: ”Byggeri kendetegnes ved et målrettet samarbejde om realisering af tanker og idéer. Vi mener, at samarbejde fremmest bedst, når man kender de personer, som man skal arbejde sammen med. Nyt kendskab, eller uddybning af et eksisterende kendskab, er det man opnår ved at være medlem i Byggesocietetet, hvor alle aktører mødes på kryds og tværs. Vi er nemlig landets førende netværk indenfor bygge- og ejendomsbranchen.”

Byggesocietetet Fyn gør også netværket gældende med en repræsentant i Odense Kommunes arkitekturråd. Råddet består af fem fageksperter, der skal udarbejde en ny arkitekturstrategi og komme med bud på, hvordan byudviklingen bliver bedre, så det bidrager med at skabe en god by.

”Byggesocietetets medlemmer skal kunne se en faglig, personlig og forretningsmæssig værdi af vores netværk. Vi vil kort sagt dyrke og styrke byggeriets netværk” afslutter Jan Ulrik Nielsen

Hvis du vil vide mere om Byggesocietetet Fyn kan du kontakte Jan Ulrik Nielsen på jun@nielsenarch.dk eller Byggesocietetets sekretariatschef Lars Sønderskov på ls@byggesoc.dk.

Forrige
Forrige

Spot på Lokalområde Aarhus

Næste
Næste

Strategi for bæredygtigt byggeri er en pose blandede bolsjer.