Ny regering og regeringsgrundlaget.

Landsformand Ole Schrøders kommentar til den nye regering og regeringsgrundlaget:

Først og fremmest stort tillykke til den nye regering og til de nye ministre. Især tillykke til boligminister Pernille Rosenkrantz-Theil. I Byggesocietet er vi meget tilfredse med, at der igen er udpeget en boligminister og vi glæder os til samarbejdet. Byudvikling og planlægning er et helt centralt område i vores samfund og det tilgodeses ganske enkelt bedst, når der er en minister for området.
 
Der er flere gode elementer i regeringsgrundlaget:

Først og fremmest er det positivt, at regeringsgrundlaget har fokus på den grønne omstilling med en mere ambitiøs klimaplan, på grøn mobilitet og på iværksætteri gennem en iværksætterstrategi. Det er tre elementer som hver for sig og ikke mindst tilsammen er helt afgørende for den grønne omstilling. Den opgave må I ikke slippe. Mere af det!

Dernæst er vi i Byggesocietetet glade for at se, at regeringen, fremfor et ensidigt fokus på flere almene boliger, tager den blandede by mere alvorligt og taler for forskellige ejerformer. De almene boliger er vigtige og dem bakker vi selvfølgelig op om, men ejerboliger og lejeboliger er også en del af den blandede by. Derfor ser vi frem til det samlede boligpolitiske udspil og vi bidrager selvfølgelig meget gerne til processen.

Jeg vil også gerne nævne at vi er meget tilfredse med at lagerbeskatningen fjernes. Det er godt for virksomhederne i ejendomsbranchen, at de ikke hvert år skal hive penge ud af driften. Tak for det.

Til sidst selvfølgelig den sædvanlige opfordring til at involvere branchen i de store og mindre beslutninger, der skal tages indenfor området. Byggeri, by og bolig er vigtigere end nogensinde og de bedste løsninger laves i samarbejde med fagpersonerne i bygge- og ejendomsbranchen. Det boligpolitiske udspil er oplagt, men vi bidrager gerne til alt indenfor vores område.
 
Igen tillykke til den nye regering – knæk og bræk

Forrige
Forrige

Glædelig jul og godt nytår.

Næste
Næste

Hines Nordics får Det Gyldne Søm 2022.