København: Pardans med Kommunen
dec.
2.

København: Pardans med Kommunen

Kommunalt samarbejde kan være en kompleks "dans," hvor alle parter skal finde deres fælles takt for at skabe succesfulde byudviklingsprojekter. Kurset fokuserer på, hvordan du bedst navigerer i de kommunale planlægningsprocesser, sikrer at projekter bliver til virkelighed og hvordan risici minimeres.

Du vil få indsigt i samspillet mellem forvaltning, politikere og borgere samt de aktuelle tendenser og krav, der påvirker planlægning og investeringer.

Med input fra erfarne oplægsholdere, der har arbejdet med planlægning i både kommunalt og privat regi, får du konkrete redskaber til at sikre succes i dine byudviklingsprojekter.

Undervisere vil være:

  • Holger Bisgaard: 40 års erfaring med planlægning, herunder i Københavns og Roskilde kommuner, samt 10 år i staten med Fingerplanen og planlovsændringer. Han rådgiver nu både kommuner og investorer.

  • Julie Reinau: 20 års erfaring med planlægning, herunder by- og ejendomsudvikling i hovedstadsområdet og implementering af klimahensyn i planloven. Arbejder nu som selvstændig rådgiver.

  • Sune Carlsen: 20 års erfaring med lokalplanlægning, tidligere ansat i Roskilde Kommune, nu konsulent og underviser. Har skrevet over 50 lokalplaner og undervist på flere universiteter.

Du kan læse mere på tilmeldningsiden.

Tilmelding skal ske via dette link.

Se begivenhed →
København: Cafémøde med overborgmesteren
dec.
9.

København: Cafémøde med overborgmesteren

Cafémøde med overborgmesteren

Sæt kryds i kalenderen mandag d. 9. december, når vi inviterer til cafémøde med overborgmesteren og en samtale om Københavns udvikling og fremtidige planer for hovedstaden.

Cafémødet med overborgmesteren er en lang tradition i Byggesocietetet, og vi gentager succesen igen i år. Mandag d. 9. december mødes vi til en faglig eftermiddag, hvor overborgmesteren vil fortælle om København og den overordnede plan for udviklingen af hovedstaden. Efter oplægget vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål.

I sit oplæg vil overborgmesteren fortælle om arbejdet mod fremtidens klimavenlige hovedstad, som er overskriften på kommuneplanen. Dette være sig et voksende politisk fokus på en grønnere by med bæredygtige bygninger og bydele, der skaber værdi for byen og borgerne.

Vi ser frem til at høre oplægget og få konkrete eksempler på, hvordan visionerne og ambitionerne bliver til realistiske og brugbare løsninger, som branchen kan være med til at realisere.

Tilmeld dig her

Se begivenhed →
Nytårskur 2025
jan.
7.

Nytårskur 2025

Siden 2000 har Byggesocietetet og Realkredit Danmark samlet bygge- og ejendomsbranchen og skudt året i gang med en faglig og social netværksdag. Tirsdag d. 7. januar 2025 markerer vi et helt særligt jubilæum, når vi for 25. gang afholder Nytårskur.

Temaet for årets nytårskur er 25 år. Vi skal se tilbage på, hvad der er sket de seneste 25 år i branchen, men vi skal især se frem og komme med bud på, hvordan de kommende 25 år vil forme sig. Vi vil udforske de milepæle, der har formet vores branche og blive klogere på de tendenser og teknologier, der driver os fremad. Og så er det klart, at 25 år skal fejres!

I løbet af formiddagen vil der være fire oplæg: Christian Hilligsøe Heinig, Anja Monrad, Ulrik Vestergaard og Kate Willard. Alle med samme emne - 25 år. Sammen med konferencier Adam Holm vil du som deltager gå fra salen og have et indblik i, hvordan de forskellige områder som tech og AI, geopolitik, økonomi og byudvikling har udviklet sig og kommer til at udvikle sig de næste 25 år.

Du kan læse mere på tilmeldningsiden.

Tilmelding skal ske via dette link.

Se begivenhed →
Trekantområdet: Netværkstur Saalbach
jan.
14.
til 18. jan.

Trekantområdet: Netværkstur Saalbach

NETVÆRKSTUR 2025

Så er det tid til at sætte kryds i kalenderen og melde sig til Byggesocietetet Trekantområdets netværkstur. Turen går denne gang til Saalbach i Østrig.

I Saalbach finder man et af Østrigs største skiområder, hvor man næppe kommer til at mangle pistekilometer på skiferien. Der er hele 140 kilometer blå, 112 kilometer rød, 18 kilometer sorte pister og 70 lifter i området. 

Vi skal bo på det 4-stjernede hotel Saalbacher Hof med stor wellness-afdeling. Hotellet ligger i hovedgaden med 150 meter til lift og pister.


I år er turen planlagt som kør-selv tur, hvor Byggesocietetet organiserer kørsel, og prisen er inkl. kørsel. Det betyder dog, at vi allerede kører fra Danmark tirsdag aften den 14. januar, og at hjemturen (lørdag den 18.) kan være mere fleksibel ift. afrejsetidspunkt.

Opholdet er inkl. halvpension og liftkort. 

Pris: kr. 7.800 ekskl. moms. Tillæg for enkeltværelse er kr. 1.600 kroner ekskl. moms (begrænset antal værelser)

OBS! Rejseforsikring er ikke inkluderet, det skal hver enkelt deltager selv sørge for.

Vi har reserveret 25 pladser, som bliver fordelt efter ”først-til-mølle" princippet – så skynd dig at melde dig til – seneste tilmelding er 26. august 2024.

TILMELDING HER

Se begivenhed →
København: Netværkstur 2025 – Bad Gastein
jan.
22.
til 25. jan.

København: Netværkstur 2025 – Bad Gastein

KØBENHAVN: NETVÆRKSTUR 2025

Sæt kryds i kalenderen, når vi d. 22-25. januar 2025 tager på netværkstur og sætter kurs mod Bad Gastein i Østrig for at stå på ski, høre faglige oplæg og netværke med andre folk fra branchen. 

Udforsk Bad Gastein

Byen er mere end bare et skiområde. Den er kendt for sin charmerende middelalderby, imponerende "Belle Epoque"-bygninger og en række termiske spa-bade. Bad Gastein tilbyder en perfekt kombination af skiløb, afslapning og kulturelle oplevelser. Link snerapport

Området byder på:

  • 200 kilometer sammenhængende pister i "Ski Amadé"-området

  • 300 meter til liften

  • 4 skiområder og 3 skisportsbyer under ét tag

  • Over 760 kilometer pister inkluderet i liftkortet

  • Betagende smuk middelalderby perfekt beliggende for skiområdet

  • Klassisk østrigsk skiferiestemning 

Skiløb for alle niveauer

Uanset om du er nybegynder, øvet skiløber eller snowboarder, finder du pister, der passer til dit niveau. Bad Gastein tilbyder et bredt udvalg af pister.

Netværk og faglige oplæg

Turen giver dig mulighed for at udvide dit netværk i branchen og deltage i spændende faglige oplæg. Vi samler en gruppe af engagerede mennesker fra bygge- og ejendomsbranchen, der alle er interesserede i at møde nye mennesker og udveksle erfaringer.

Program

Programmet for turen er under planlægning, men det vil tage udgangspunkt i skiløb, netværk og faglige oplæg. Vi vil løbende opdatere dig med information om programmet.

Praktisk information

Dato: 22. januar - 25. januar 2025
Overnatning: Hotel Salzburger Hof - Se mere
her 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Bad Gastein på denne netværkstur!

TILMELDING HER

Se begivenhed →
Aarhus: Nytårskur
jan.
30.

Aarhus: Nytårskur

NYTÅRSKUR 2025

2025 bliver skudt i gang med et særligt netværksarrangement, når Byggesocietetet Aarhus inviterer både medlemmer og ikke-medlemmer til den årlige Nytårskur i hjertet af Aarhus. Vi glæder os til en aften fyldt med gode samtaler, netværk og festlig stemning. 

Aftenen starter med velkomstdrink efterfulgt af velkomst ved bestyrelsen. Herefter skal vi nyde en lækker middag på restaurant Bouchon, som serverer fremragende fransk mad og vin.

Der er plads til 60 gæster, og tilmelding foregår ved 'først-til-mølle'. Tilmeldingsfristen er den 16. januar.

Der er no-show fee på 500 DKK ekskl. moms, hvis man ikke sender et afbud. Grundet bestillinger til maden skal eventuelle afbud ske senest den 24. januar. Det er muligt at skifte navn på deltageren, hvis man er forhindret i at deltage. 

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Birita fra sekretariatet på bj@byggesoc.dk.

TILMELD DIG HER

Vi glæder os til en festlig aften sammen!

Se begivenhed →
MIPIM 2025
mar.
11.
til 14. mar.

MIPIM 2025

Dansk erhvervsfremstød
Den 11.-14. marts 2025 løber Europas største ejendomsmesse MIPIM af stablen igen. I Byggesocietetet og Property and Investment Denmark ser vi frem til igen at stå for den officielle danske repræsentation herunder den danske stand på MIPIM. I 2025 har vi til hensigt at tage endnu et skridt i retning af at gøre MIPIM til et tilbagevendende erhvervsfremstød.  

Den danske stand
Igen i år udvider vi standen med flere m2 og en placering ud til midtergangen tæt på cafeen med dagslys foroven. Det betyder, at vi får mere plads til at holde arrangementer, paneldebatter og til at vise dansk viden, danske løsninger og danske produkter. Det har stor betydning, at der er et sted for branchen at mødes i de travle dage, og vi gør meget ud af, at standen er imødekommende og afslappende - et sted hvor også impulsive møder opstår.

Fælles opgave
Vi ser det som en meget vigtig og fornem opgave at repræsentere den danske branche på verdens største ejendomsmesse. Det er dog ikke en opgave, vi kan løfte alene. Vi har brug for branchens opbakning til at gennemføre en succesfuld dansk repræsentation på MIPIM. Derfor håber vi, at branchen vil bakke op og at bidrage til den fælles opgave, som den danske stand er.

> Se vores muligheder for partnerskab

For yderligere informationer kontakt:
Sekretariatchef, Lars Sønderskov, 
ls@byggesoc.dk, mobil 2627 3754
Event- og programleder, Birita Johannesen, 
bj@byggesoc.dk, mobil 2217 5009 

Se begivenhed →

Midtsjælland: Julefrokostarrangement
nov.
22.

Midtsjælland: Julefrokostarrangement

Kom til hyggeligt julefrokostarrangement

Fredag den 22. november glæder vi os til at samle medlemmer samt branchekollegaer til et hyggeligt julefrokostarrangement i Køge, hvor der, foruden godt netværk, vil blive sereveret en tradtionel julefrokost på restaurant Duevang.

For dem der har tid og lyst, mødes vi allerede kl. 16.00 på Hugos Kælder, som serverer kvalitetsøl i den stemningsfulde, gamle middelalderkælder. Selve julefrokostarrangementet starter kl. 18.00 på restaurant Duevang, hvor vi skal nyde en dejlig julefrokost med dertilhørende drikkevarer og til sidst kaffe. 

Tag en branchekollega med
Det koster 720 DKK ekskl. moms, som dækker middagen på Duevang. Arrangementet er for medlemmer af Byggesocietetet, men kender man en branchekollega, som kunne være interesseret i at lære netværket at kende, så er man velkommen til at invitere vedkommende til at deltage uden beregning. Drikkevarer på Hugos Kælder er ikke med i prisen.

TILMELD DIG HER

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Birita fra sekretariatet på bj@byggesoc.dk.

Se begivenhed →
Fyn: Vinsmagning hos Kjær & Sommerfeldt - Julens Vine
nov.
21.

Fyn: Vinsmagning hos Kjær & Sommerfeldt - Julens Vine

Vinsmagning hos Kjær & Sommerfeldt - Julens Vine

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores stemningsfulde julearrangement hos Kjær & Sommerfeldt i Odense. Vi inviterer dig til en hyggelig og inspirerende vinsmagning i de historiske og sjælfulde omgivelser på Fisketorvet 8. Arrangementet giver dig mulighed for at smage på 5-7 nøje udvalgte vine, der passer perfekt til julebordet, akkompagneret af friskbagt brød og olivenolie samt netværk.

Denne vinsmagning er skabt for både at nyde den gode vin og netværke med folk fra branchen. Kjær & Sommerfeldt blev grundlagt samme år som bygningen stod færdig i 1875.

Kjær & Sommerfeldts vinbar i Odense er beliggende i en bankbygning med en fascinerende historie. I dag er det gamle bankpalads blevet omdannet til et oplevelsesunivers, hvor man kan mærke historiens vingesus. Bankboksen, med plads til op til 40 personer, er omdannet til et storslået smagelokale, hvor marmorsøjler, krystallysekroner og rustikke møbler skaber en magisk atmosfære. 

  • 16:30 - Velkomst og introduktion
    Vi byder velkommen i de historiske lokaler og introducerer dagens tema: julens vine.

  • 16:45 - Smagning af 5-7 julevine
    Vores eksperter guider os gennem en smagning af håndplukkede vine, der passer til julens festligheder. 

  • 17:30 - Pause med friskbagt brød og olivenolie
    Nyd en kort pause med lækkert brød og olivenolie, mens du indsnuser stemningen i det charmerende vinunivers. Mulighed for netværk.

  • 17:45 - Fortsættelse af vinsmagning
    Vi fortsætter smagningen med de resterende vine, ledsaget af interessante fortællinger om vinens oprindelse og historie.

  • 18:30 - Afslutning og tak for i dag
    Arrangementet rundes af med mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmeld dig her

Se begivenhed →
Fredericia: PtX - Fremtidens Energiformer og Energiinfrastruktur
nov.
14.

Fredericia: PtX - Fremtidens Energiformer og Energiinfrastruktur

Et fælles arrangement mellem Byggesocietetet i Trekantområdet, Syd- og Vestjylland.

Vil du høre om, hvordan fremtidens energiformer og energiinfrastruktur påvirker vores region og lokalsamfund? Deltag i dette spændende arrangement, hvor vi dykker ned i begreber som PtX, CO₂-hub, Net-Zero, Hydrogen backbone og sektorkobling. Vi ser på, hvordan vi både regionalt og lokalt kan påvirke den politiske dagsorden og forme fremtidens løsninger i Danmark og Europa.


PROGRAM

15:45: Registrering og netværk
16:00: Oplægs af Kristian Bendix Drejer, Erhvervsdirektør i Business Fredericia
Kristian vil give os et helikopterperspektiv på de realiserede og planlagte tiltag inden for Power-to-X og den grønne omstilling. Han vil præsentere de potentialer, som teknologien giver for erhvervsudvikling både lokalt og regionalt, og dele sine visioner for fremtiden inden for området.
16:45Oplæg af Astrid Kragh, Business Development Director - Green Fuels and Energy hos Cowi. Astrid vil præsentere konkrete eksempler på igangværende grønne projekter i Danmark, såsom CO₂-fangst på Ørsted Avedøreværket og Energinet Hydrogen Backbone-projektet. Hun vil diskutere bæredygtig energi og fremtidens energikilder med fokus på, hvordan vi kan fastholde en høj levestandard, uden at skade klimaet yderligere. Astrid vil også vise, hvordan vi med politisk vilje og innovative løsninger kan drive den grønne omstilling fremad.
17:30: Pause til netværk 
17:45: Buffet og netværk
18:45: Tak for i dag


TRANSPORT OG DELTAGELSE

For deltagere fra Syd-/Vestjylland:
Vi tilbyder en fælles bustur fra Esbjerg til arrangementet i Fredericia. Turen giver dig mulighed for at netværke undervejs og forberede dig på dagens emner. Bussen returnerer til Esbjerg efter arrangementet.

Tidsplan for bussen:
14:30-14:45: Ankomst og registrering ved Museumspladsen i Esbjerg. Snacks og drikkevarer vil være tilgængelige under busturen.
14:45: Afgang med bus fra Esbjerg til Fredericia.
18:45: Afgang med bus retur til Esbjerg.
20:00: Ankomst i Esbjerg, efterfulgt af en hyggelig afslutning med et glas vin, juleøl eller sodavand i Esbjerg by.

For deltagere fra Trekantområdet:
Deltagere møder op direkte på adressen i Fredericia.

Sted: Port House, Vendersgade 74, 7000 Fredericia
Tid: Ankomst og registrering fra kl. 15:45.

Tilmelding via dette link

Se begivenhed →
Aalborg: Præmierede byggerier 2024
nov.
7.

Aalborg: Præmierede byggerier 2024

Kom med og oplev årets præmierede byggerier 2024

Traditionen tro, inviterer Byggesocietetet Aalborg på rundtur til de byggerier, der bliver præmieret af Aalborg Kommune i 2024. 

Arrangementet afholdes torsdag den 7. november 2024 fra kl. 14.30.

Efter en spændende rundtur til de smukke områder og bygninger slutter vi af med fælles spisning på restaurant Vesterbro, hvor der vil være god mulighed for at netværke endnu mere.

Prisen er kun 240 kr. ekskl. moms for turen rundt, mad og drikke samt behageligt selskab.

Tilmeld dig her

Se begivenhed →
Det amerikanske valg og dets betydning for dansk økonomi
nov.
4.

Det amerikanske valg og dets betydning for dansk økonomi

Kom med til fagligt eftermiddagsarrangement og hør om et af de mest højspændte politiske dramaer i nyere tid, når vi sammen med Realkredit Danmark varmer op til det amerikanske valg.

Til november skal amerikanerne til valg, og det bliver afgjort, hvem der bliver USA’s præsident de næste fire år. Hvad vil det betyde for europæisk og dansk økonomi? Og hvilke konsekvenser kan det have for os og resten af verden? Det vil Las Olsen, cheføkonom hos Danske Bank, hjælpe os med at blive klogere på.

Vi har også inviteret filminstruktør Christoffer Guldbrandsen, som er manden bag dokumentarfilmen “A Storm Foretold – det amerikanske oprør” fra 2023. Filmen følger kongemageren bag Donald Trump, Roger Stone, som bevæger sig i en politisk verden og tankegang, hvor alt er tilladt. Her skifter alliancer og fjendskaber som i et Shakespeare-drama.

Guldbrandsen vil dele sit indblik og oplevelser i magtens indre i Donald Trumps sidste måneder som præsident. Og så vil han give sit bud på, hvorfor Trumps præsidentperiode kulminerede med stormen på Kongressen i Washington D.C. i januar 2021.

Arrangementet foregår hos Realkredit Danmarks flotte nye hovedkontor i Postbyen, og vi sørger for god mulighed for netværk samt let forplejning.

For medlemmer af Byggesocietetet koster det 400 kr. ekskl. moms at deltage i arrangementet, mens prisen er 500 kr. ekskl. moms for ikke-medlemmer. Tilmelding skal ske via dette link.

Se begivenhed →
Besøg Sydhavnskvarteret
okt.
24.

Besøg Sydhavnskvarteret

Brug din eftermiddag i Sydhavnskvarteret i Aarhus, hvor du får en enestående mulighed for at opleve et af byens mest ambitiøse byudviklingsprojekter. Sydhavnskvarteret er under udvikling med visionen om at forene kultur, erhverv og iværksætteri i et område, der både rummer det historiske og det nyskabende.

Hør om projektets stade og de udfordringer, der er blevet mødt undervejs, og deltag i en rundvisning på byggepladsen, hvor du vil få indsigt i de tekniske og arkitektoniske løsninger, der former fremtidens Aarhus. Arrangementet afsluttes med netværk og forfriskninger på Café Støj, hvor der er mulighed for at drøfte dagens indtryk med kolleger og samarbejdspartnere.

Man går ind via "indgang v. gul port" og vi mødes ved Gasværket (Spanien 61) som ses på billede 1 nedenfor.

Program:

  • 15:00: Ankomst 

  • 15:00 – 15:30: Oplæg af Enggaard om projektets stade, indhold og den gennemførte borgerinddragelsesproces.

  • 15:30 – 16:30: Rundvisning på byggepladsen med fokus på tekniske og arkitektoniske udfordringer.

  • 16:30 – 18:00: Netværk og forfriskninger på Café Støj.

Vi gør opmærksom på, at deltagere selv skal medbringe sikkerhedsudstyr i form af hjelm og sikkerhedssko til rundvisningen.

Der er 30 pladser. 

Vi ser frem til at se dig til en inspirerende og informativ eftermiddag.

Tilmelding skal ske via dette link.

Se begivenhed →
Aalborg: Rundvisning på Stigsborg Området og Huset Stigsborg
okt.
24.

Aalborg: Rundvisning på Stigsborg Området og Huset Stigsborg

Kom med på en spændende rundvisning på Stigsborg-området i Nørresundby og få et unikt indblik i udviklingen af dette nye byområde ved Limfjorden.

Du vil også få mulighed for at opleve Huset Stigsborg, den tidligere Stigsborg Skole, som vil stå færdig i 2025 og blive et dynamisk samlingspunkt for både børn, familier og lokalsamfundet.

Arrangementet starter med en guidet tur i området, efterfulgt af en rundvisning i Huset Stigsborg, som vil rumme et børnehus med vuggestue, børnehave og skole, samt et kulturelt center med udearealer og torv. Der er kun plads til 50 deltagere, så tilmeld dig hurtigst muligt!

Det er gratis at deltage for medlemmer.

Program:

  • 15.00-16.00: Rundvisning på Stigsborg området med Annette Rosenbæk

  • 16.00-18.00: Rundvisning i Huset Stigsborg med Karen Nygaard

Tilmelding skal ske via dette link.

Se begivenhed →
Rundvisning på Mølholm Privathospital
okt.
23.

Rundvisning på Mølholm Privathospital

Mølholm Privathospital - et arkitektonisk byggeri

Tag med Byggesocietetet på et eksklusivt byggepladsbesøg, hvor det nye og innovative Privathospital Mølholm tager form.

I lyset af hospitalets voksende behov for plads og opdaterede faciliteter, skabes der nu nye rammer i Vejle Nord. Det nye hospital vil ikke kun tilbyde moderne og fleksible faciliteter til patienter og personale, men også introducere et nyt koncept indenfor omsorg, pleje, genoptræning og rehabilitering. 

Byggeriet opføres i den enkle og stramme nordiske tradition med tegl og træ som en direkte reference til det omkringliggende landskab, hvor biodiversitet har et særligt fokus. 

RAVN Arkitektur har designet dette banebrydende projekt sammen med NIRAS og MBYland. Under vores besøg vil vi få mulighed for at udforske de indvendige rum såvel som landskabsarbejdet omkring hospitalet. Mads Mølgaard fra RAVN Arkitektur viser os rundt på dagen og vil dele erfaringer og de udfordringer, der har været forbindelse med udviklingen af et topmoderne privathospital. 

Efter rundvisningen slutter dagen med tapas på Hotel Hedegaarden, hvor der vil være rig mulighed for at netværke med de andre deltagere.

Program
Kl. 16.00: Velkomst
Kl. 16.10: Rundvisning ved Mads Mølgaard, Ravn Arkitektur
Kl. 18.00: Netværk og tapas 
Kl. 19.30: Tak for i dag

Obs! Der er kun 30 pladser efter først til mølle-princippet.

Ønsker du yderligere information eller har spørgsmål vedrørende arrangementet? Kontakt Birita fra sekretariatet på bj@byggesoc.dk. Vi ser frem til at se dig!

Der er gratis at deltage i rundvisningen, men ønsker man at deltage i spisning koster det 240 DKK ekskl. moms.

Læs mere og tilmeld dig her

Se begivenhed →
Kursus: Strategisk Salg
okt.
23.

Kursus: Strategisk Salg

Få fintunet din salgsteknik og bliv skarp på, hvordan du kan opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer og arbejde strategisk med salg.

Sammen med Cphbusiness gennemfører vi et kursus om salg på et strategisk niveau onsdag d. 23. oktober 2024. På kurset vil du blive klogere på de strategiske indsatsområder, der findes inden for arbejdet med salg af rådgivningsydelser og projekter.

Kurset er tilrettelagt som et endagsseminar, der giver dig værdifuld indsigt, konkrete værktøjer og praktiske eksempler til at forbedre dine salgsstrategier.

Undervejs vil vi komme omkring følgende emner:

  • Hvad er en kundeplan, og hvordan griber vi det an?

  • Hvornår og hvordan skal vi dele vores ambitioner med kunderne?

  • Hvordan bliver vi kundens foretrukne leverandør?

  • Hvornår har du sidst turde udfordre din kunde?

  • Hvordan gør vi os umage i salgsarbejdet?

Prisen for at deltage i kurset er 3.300 kr. ekskl. moms for medlemmer og 4.000 kr. ekskl. moms for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer forplejning og undervisning.

Tilmelding skal ske via dette link.

Se begivenhed →
Midtsjælland: Tscherninghuset
okt.
2.

Midtsjælland: Tscherninghuset

Rundvisning i Tscherninghuset

Onsdag den 2. oktober har Byggesocietetet Midtsjælland fornøjelsen af at kunne tilbyde en rundvisning i Tschernings nyrenoverede hovedkontor i Hedehusene. Renoveringsprojektet er blandt de i alt seks nominerede til Renoverprisen 2024.

Tscherning er nomineret for deres gode eksempel på, hvordan man i transformationen af 1700 m2 lagerhal til kontorarbejdspladser, mødelokaler og kantineområde har genanvendt bærende bygningsdele og konstruktioner, og hvordan de i det hele taget er lykkedes med at genanvende op til 90% af de eksisterende materialer. Samtidig er alt inventar på nær AV/IT-udstyr enten direkte genbrug og/eller upcyclede ansvarlige produkter.

Resultatet er et inspirerende eksempel på, hvordan cirkulært byggeri kan udfæres i praksis.

Program
Kl. 16.00: Vi mødes hos Tscherning. Der vil være kaffe og kage.
Kl. 16.30: Velkomst og introduktion v/ Nanna Vöge, formand for lokalområde Midtsjælland.
Kl. 16.35: Velkomst og rundvisning v/ Søren Tscherning.
Kl. 17.45: Sandwich og netværk.
Kl. 19.00: Tak for i dag.

TILMELDING HER

Se begivenhed →
Studietur til Hamborg
sep.
27.
til 28. sep.

Studietur til Hamborg

Fra fredag d. 27. til lørdag d. 28. september håber vi, at du vil med på en studietur til Hamborg, hvor der dykkes ned i innovative projekter og banebrydende løsninger, der sætter nye standarder for en mere bæredygtig fremtid. Den fremtid skal måske findes i Hamborg?

Hvad kan du forvente?

På denne tur vil vi udforske Hamborgs arkitektoniske perler, der har integreret bæredygtighed som en central del af deres designfilosofi. Fra ombyggede luftværnsbunkere til topmoderne kontorbygninger vil vi se, hvordan bygge- og ejendomsbranchen arbejder aktivt med at minimere energi- og ressourceforbrug samt skaber sunde og behagelige arbejds- og boligforhold.

Program

Fredag d. 27. september kl. 7.30 kører bussen fra Fredericia, og når vi er ankommet til Hamborg, er der fælles frokost, før vi bliver guidet gennem bæredygtige byggerier af A-Tours. På rundvisningen vil vi se inspirerende projekter, herunder Energibunker Wilhelmsburg og Spiegels hovedkontor. Du kan læse mere om dem nedenfor.

A-Tours beskrivelse af rundvisningen:

Bygge- og ejendomsbranchen er i forandring: emner som energistyring, ressourcebevarelse, sunde leve- og arbejdsforhold bliver stadig mere relevante.

Bæredygtig udvikling indebærer en minimering af energi- og ressourceforbrug samt beskyttelse af vores økosystem gennem alle faser af en bygnings livscyklus.

Under vores tour de bæredygtighed fokuserer vi på udviklingen af innovative og fremtidsorienterede modeller for energibesparelse i forbindelse med enestående arkitektur i Hamborg.

Efter en spændende dag lander vi på hotellet kl. 18.00 og cirka kl. 19.00 slutter vi af med en middag i Hamborg centrum og en tur i Hamborg by Night.

Lørdag d. 28. september vil vi efter morgenmaden tage sammen ud i Hamborg og opleve. Flere informationer følger.

Tilmelding og betaling

Vær opmærksom på, at den seneste tilmeldingsdato er den 27. august. Prisen for arrangementet er 3.900 kr. ekskl. moms.

Vær med fra starten

Da vi har et begrænset antal pladser til rådighed (24 deltagere), opfordrer vi dig til at tilmelde dig så hurtigt som muligt for at sikre din plads. Inviter gerne kollegaer til at deltage.

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Amalie fra sekretariatet på ag@byggesoc.dk.

Vi glæder os til at opleve Hamborgs bæredygtige fremtid sammen med dig!

Tilmeld dig her

Se begivenhed →
Rundvisning på WoodHub
sep.
26.

Rundvisning på WoodHub

Rundvisning på WoodHub

Vi inviterer dig til en eksklusiv rundvisning på WoodHub, et af Danmarks største og mest ambitiøse træbyggerier, som er under opførelse i hjertet af Odense. Dette banebrydende projekt, opført af NCC, strækker sig over 31.000 m² og skal huse 1.600 medarbejdere fra otte statslige institutioner.

WoodHub er ikke kun et kontorbyggeri; det er et foregangsprojekt, der påvirker nye standarder for bæredygtigt byggeri i Danmark. Bygningens bærende konstruktioner er udført i træ, hvilket markant reducerer klimabelastningen sammenlignet med traditionelle byggemetoder. 

Under rundvisningen vil du få en dybere indsigt i, hvordan træbyggeri kan spille en central rolle i fremtidens byudvikling, og hvordan WoodHub med sin energimærkning 'A2020' vil være et eksempel på moderne, ansvarligt byggeri. Du vil også høre om de betydelige CO2-besparelser, som projektet medfører, og hvordan dette kontorbyggeri bliver et vigtigt skridt mod en grønnere byggebranche.

Program:

  • Kl. 16.30 - 17.00: Intro til WoodHub, bygherrens vision og konkurrence.

    • Fokus på træbyggeri, samarbejde med leverandører, brand, lyd, fugt og projektering.

  • Kl. 17.00 - 18.30: Besigtigelse af WoodHub byggepladsen.

  • Kl. 18:30 - 19.00: Netværk på STORM’s.

    • Byggesocietetet er vært for ét glas vin/øl/vand og en lettere anretning.

 

Praktiske oplysninger:
Sikkerhedsbeklædning er påkrævet (sikkerhedssko, hjelm med hagerem og briller). Hvis du ikke har dette udstyr, oplyses det ved tilmeldingen, så der kan stilles begrænset sikkerhedsudstyr til rådighed.

Tilmeld dig her

Se begivenhed →
Landsmøde 2024
sep.
24.

Landsmøde 2024

I Byggesocietetet vil vi gerne invitere til vores årlige landsmøde tirsdag d. 24. september kl. 15:30, som vanligt foregår i Fæstningens Materialgård, lokale Los Angeles.

Kom med til en hyggelig eftermiddag, når vi afholder ordinært landsmøde i Byggesocietetet. Vi sørger for gode netværksmuligheder samt lidt koldt til ganen, både før og efter generalforsamlingen.

Dagsordenen og officiel indkaldelse til generalforsamlingen udsendes særskilt.

Den foreløbige dagsorden er her. Eventuelle forslag, som ønskes til behandling på landsmødet, skal sendes til sekretariatschef Lars Sønderskov (via mail ls@byggesoc.dk) senest d. 10. september 2024.

Arrangementet er for medlemmer af Byggesocietetet, og det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via dette link.

Se begivenhed →
Aarhus: TRÆ - Fremtidens Kontorhus på Sydhavnen
sep.
23.

Aarhus: TRÆ - Fremtidens Kontorhus på Sydhavnen

Rundvisning og projektpræsentation af TRÆ - Fremtidens Kontorhus på Sydhavnen

TRÆ er et nyt og banebrydende kontorhus beliggende på Sydhavnen i Aarhus. Med sine imponerende 78 meter og 20 etager bliver TRÆ Danmarks højeste træhus, og det repræsenterer en ny æra inden for bæredygtigt byggeri. Her er der plads til visionære virksomheder, der ønsker at være en del af et kontorhus, hvor der er tænkt over hver eneste detalje – fra materialevalg til byggeteknik og de daglige interaktioner mellem mennesker.

Sydhavnen i Aarhus er et dynamisk område, hvor det traditionelle industrielle havneliv møder den moderne, urbane bykultur. TRÆ bliver en central del af denne spændende udvikling og skaber rammerne for en ny fortælling om området. Byggeriet af TRÆ er skabt med omtanke for både mennesker og miljøet. Udover træ vil bygningen blive opført med beton og glas, hvor en stor del af materialerne er genbrugte eller upcyclede. Eksempelvis vil kasserede vindmøllevinger blive brugt på facaden, og vi genbruger også facadeplader, mursten, træ, termoruder og andre materialer. Du har nu mulighed for at opleve byggeriet ved denne rundvisning.

Program:

  • 15:00 - 15:15: Ankomst.

  • 15:15 - 15:30: Velkomst og introduktion ved Henrik Kjærgaard-Phillipsen fra Kilden & Hindby.

  • 15:30 - 17:00: Rundvisning og præsentation af projektet på byggepladsen med Henrik Kjærgaard-Phillipsen og Christian Wittrup fra A:gain.

  • 17:00 - 17:30: Netværk med snacks og drikkevarer.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Amalie fra Sekretariatet på ag@byggesoc.dk

Arrangementet er for medlemmer af Byggesocietetet, og det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via
dette link.

Se begivenhed →
Aarhus: Besøg hos Trifork Smart Building One
sep.
12.

Aarhus: Besøg hos Trifork Smart Building One

Torsdag d. 12. september besøger vi Triforks første intelligente bygning, TSBOne, som er bygget med fokus på træ, upcyclede materialer og en gennemgribende digital infrastruktur.

Byggeri og drift af bygninger står for mere end en tredjedel af verdens CO2-udledning. Det vil Trifork ændre på. De påtog sig derfor rollen som projektudvikler, bygherre og udlejer, da der skulle bygges et nyt domicil i Aarhus.

Vi er invitereret ud hos Trifork for at se bygningen TSBOne. Her vil vi blive vist rundt i den bæredygtige kontorbygning, hvorefter Morten Wagner, Vice President hos Trifork, vil fortælle om konceptet Smart Building One og de grundlæggende principper for initiativet, der er baseret på en samvittighedsfuld brug af materialer og digital infrastruktur.

Der vil være god mulighed for netværk og samtidig blive klogere på, hvordan Trifork er lykkedes med at skabe en bæredygtig kontorbygning, hvor digitalisering og teknologiske løsninger gennemsyrer alle beslutninger.

Arrangementet er for medlemmer af Byggesocietetet, og det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via dette link.

Se begivenhed →
ESG i bygge-og ejendomsbranchen – bæredygtighedsrapportering som katalysator for grøn omstilling
sep.
3.

ESG i bygge-og ejendomsbranchen – bæredygtighedsrapportering som katalysator for grøn omstilling

Hvordan kommer man i gang med ESG-rapportering, og hvordan kan det blive værdiskabende for virksomheden? Kom til en inspirerende eftermiddag, hvor vi dykker ned i ESG og bæredygtighedsrapportering i bygge-, anlægs- og ejendomsbranchen, når vi tirsdag d. 3. september besøger EY i Aalborg til et åbent netværksmøde for medlemmer af Byggesocietetet og andre interesserede.

EU har indført krav om bæredygtighedsrapportering, som skal sikre transparens og åbenhed om virksomheders arbejde med den grønne omstilling - både i forhold til klima og miljø (E'et i ESG), sociale forhold (S'et) og governance (G'et). Hvad betyder det for bygge- og ejendomsbranchens aktører? Det vil vi dykke ned i til dette fyraftensmøde, hvor Anne Nørkjær Gade, kompetencechef for bæredygtighed i Artelia, Anne Hedegaard, direktør i Green Advice, og Chris Mark, statsautoriseret revisor i EY, vil belyse emnet fra flere vinkler og komme med konkrete råd, eksempler og redskaber til at komme i gang med ESG-arbejdet, med særligt fokus på små og mellemstore virksomheder. Til fyraftensmødet vil der samtidig være fokus på vidensdeling og netværk.

Oplægsholderne vil udover at give en indflyvning til baggrunden for EUs krav til bæredygtighedsrapportering, og rammerne som de store virksomheder er underlagt i CSRD, have fokus på hvad det betyder for små og mellemstore virksomheder med op til 250 ansatte. De belyser hvordan ESG kan blive en løftestang for virksomhedens strategiske arbejde med bæredygtighed, med start i bestyrelseslokalet. De vil give en introduktion til EU taksonomi for byggeri samt hvordan det hænger sammen med ESG-rapporteringen, og hvordan bl.a. værktøjet Real ESG kan være med til at skabe overblik over dette. Udover konkrete eksempler til de forskellige emner vil de præsentere en konkret case for, hvordan en ESG-rapport kan se ud for en SMV, og processen omkring, og omfanget af, arbejdet.

Program:

  • 14:30-15:00 – Velkomst

  • 15:00-16:00 – Oplæg med:

    • Anne Nørkjær Gade, Kompetencechef for Bæredygtighed i Artelia

    • Anne Hedegaard, Direktør i Green Advice

    • Chris Mark, Statsautoriseret Revisor i EY

  • 16:00-16:30 – Spørgsmål og diskussion

  • 16:30-17:00 – Netværk og forfriskninger

Praktisk information:

  • Dato: 3. september

  • Tid: kl. 14.30-17.00

  • Sted: EY, Østre Havnegade 65, 9000 Aalborg

  • No-show fee: 200 kroner ved afmeldelse efter d. 30. august eller ikke møde op.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Amalie fra Sekratariatet på ag@byggesoc.dk 

Tilmeld dig her

Se begivenhed →
København: Det gode udbud
aug.
29.

København: Det gode udbud

DET GODE UDBUD

Hvor placerer vi risiko? Hvornår skal og kan vi afvige fra ABR18? Er det tillidsfulde forhold mellem rådgiver
og bygherre dødt og begravet - eller blot på standby og fanget i en dokumentationsjungle?

Det er nogle af de spørgsmål, som du kan få svar på, når ERIK Arkitekter og Byggesocietetet inviterer til gå-hjem-møde den 29. august i Kødbyen. Vi skal blive klogere på, hvordan bygherre og rådgiver undgår at gå skævt af hinanden, og hvordan vi i højere grad kan imødekomme hinandens interesser i ’det gode udbud’. Til at gøre os klogere på det, har vi inviteret et stærk og kompetent panel til dagens debat. Vi glæder os!

PROGRAM

16.00 Velkommen
16.10
Introduktion til dagens debat v/ Bitten Munk Warmdahl, direktør ERIK Øst
16.25 Paneldebat modereret af Bitten Munk Warmdahl

Det 'gode udbud' - hvad er det, og hvordan skaber vi det sammen?

  • Signe Primdal, vicedirektør, Bygningsstyrelsen

  • Lone Zeeberg Nielsen, bygge- og udviklingschef, fsb

  • Rasmus Holm Hansen, partner og advokat, Poul Schmidt / Kammeradvokaten

  • Marianne Bjørnkjær Nielsen, advokat, Molt Wengel

  • Ulla Sassarsson, vicedirektør, Foreningen af Rådgivende Ingeniører

17.00 Netværk, vin og let traktement
18.00
Tak for i dag

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage.

TILMELD DIG HER

Se begivenhed →
Syd- og Vestjylland: Rundvisning på Esbjerg Havn
aug.
29.

Syd- og Vestjylland: Rundvisning på Esbjerg Havn

Kom med til netværk og rundvisning, når vi skal besøge Esbjerg Havn, verdens største basehavn for havvindaktiviteter.

Torsdag d. 29. august kl. 15:45 mødes vi hos Jutlandia Terminal i Esbjerg. Her bliver vi samlet op af en bus, der vil transportere os rundt i havnen, som er hjemsted for mere end 200 virksomheder, der beskæftiger godt 10.000 mennesker. På busturen får vi selskab af en guide fra Esbjerg Havn, der vil fortælle lidt om, hvad der foregår af aktiviteter på havnen samt hvilke virksomheder som holder til i og omkring havnen.

Herefter bliver vi transporteret tilbage og skal høre om Jutlandia Terminal, som ligeledes er vært for let forplejning efter rundvisningen på havnen.

Arrangementet er både for medlemmer og ikke-medlemmer af Byggesocietetet, og det er gratis at deltage, men kræver at du tilmelder dig via dette link.

Se begivenhed →
Sommerfest i København
aug.
23.

Sommerfest i København

Sommerfest i København

Nyt koncept, nyt venue - samme gode netværk!

Byggesocietetet København glæder sig til endnu en gang at invitere medlemmer, samarbejdspartnere og venner fra branchen til årets sommerfest, der denne gang bliver holdt på Kayak Bar - lige ud til Københavns kanal. Kom og deltag i en festlig aften med lækker mad og forfriskende drikkevarer i skønne rammer. Det bliver en forrygende aften!

Hvornår: Fredag den 23. august kl. 17.00-00.00.
Hvor: Kayak Bar, Børskaj 12, København K

Aftenens program
17.00: Velkomstbobler og snacks
17.45: Bestyrelsen i København byder velkommen 
18.00: Tre-retters menu med vin, fadøl og sodavand
21.00: Netværk og bar
00.00: Tak for i aften

Husk at tilmelde dig og sikre din plads til årets sommerfest. 

Tilmeld dig her!

Vi glæder os til at se dig!

Se begivenhed →
Aarhus: Netværksmøde om kunstig intelligens i byggeriet
aug.
20.

Aarhus: Netværksmøde om kunstig intelligens i byggeriet

Kom med til netværksmøde tirsdag d. 20. august, når vi samler medlemmer på tværs af branchen for at blive klogere på kunstig intelligens i byggeriet.

Kunstig intelligens er på alles læber, men hvad kan det egentlig, og hvordan kan vi bruge det i byggeriet?

Byggesocietetet Aarhus og Bygherreforeningen inviterer til fælles netværksmøde, hvor vi har inviteret fire oplægsholdere til at komme og fortælle om perspektiverne for brugen af kunstig intelligens fra hver deres faglige ståsted efterfulgt af paneldebat mellem oplægsholderne og salen.

Det bliver en både faglig og social eftermiddag, hvor du kan få indblik i de forandringer, som kunstig intelligens vil skabe i byggebranchen på kort og på langt sigt.

Arrangementet er for medlemmer af Byggesocietetet og Bygherreforeningen, og det er gratis at deltage. Se programmet og tilmeld dig via linket.

Se begivenhed →
Fyn + Trekantområdet: Besøg H.C. Andersens Hus
aug.
8.

Fyn + Trekantområdet: Besøg H.C. Andersens Hus

Oplev H.C. Andersen på helt nye måder, når vi skal besøge det nye museum, der revitaliserer H.C. Andersen og udgør en totaloplevelse af landskab, arkitektur og moderne udstillingsdesign.

Fyn og Trekantområdet er gået sammen om at holde et fælles arrangement torsdag d. 8. august, hvor vi skal besøge det nye H.C. Andersens Hus i Odense, som åbnede i 2021.

Museet er tegnet af den japanske arkitekt Kengo Kuma og består af både indendørs og udendørs rum, der tilsammen strækker sig over 12.600 m2. Museet er blevet anerkendt af mange og har bl.a. modtaget Byggesocietetets hæderspris Det Gyldne Søm i 2021, Odinprisen samt den prestigefyldte DASA Award i 2022.

Vi mødes på café Deiligs terrasse, som er en del af museumskomplekset, til et glas vin. Inden vi går over til museet, vil indretningsarkitekt Sharon Fisher fortælle om det igangværende arbejde med at etablere en arkitektskole i Region Syddanmark. På museet vil direktør Henrik Harnow vise os rundt og fortælle om Museum Odenses fremtidsvisioner. Vi afslutter arrangementet på café Deiligs terrasse til et glas vin, tapas og netværk.

Arrangementet er både for medlemmer og ikke-medlemmer af Byggesocietetet, og det koster 155 kr. inkl. moms at deltage. Prisen dækker over adgang til museet, to glas vin og tapas. Tilmelding skal ske via dette link.

Se begivenhed →
Aalborg: Sommerfest på Mortens Kro
jun.
27.

Aalborg: Sommerfest på Mortens Kro

Kom med til sommerfest torsdag d. 27. juni kl. 17:00, når vi samles til nogle hyggelige aftentimer med god mad, livemusik og netværk på Mortens Kro.

Traditionen tro afholder vi igen i år sommerfest for alle medlemmer i Aalborg, inden de fleste af os tjekker ud for at holde en velfortjent sommerferie. Festlighederne finder sted i hjertet af Aalborg, hvor der vil være god mad, livemusik, let underholdning og selvfølgelig god mulighed for netværk.

Arrangementet er kun for medlemmer af Byggesocietetet Aalborg, og kræver tilmelding via linket.

Se begivenhed →
København: Kommuneplan 2024 – Fremtidens klimavenlige hovedstad
jun.
26.

København: Kommuneplan 2024 – Fremtidens klimavenlige hovedstad

Er du interesseret i at høre mere om fremtidens København?

Sammen med Københavns Kommune inviterer vi onsdag d. 26. juni til en faglig eftermiddag med fokus på kommuneplanen 2024. Her vil bystrategisk chef Kenneth Horst Hansen gennemgå de overordnede linjer i kommuneplanen og belyse nogle af de dilemmer, der opstår i byens udvikling. Efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål og diskutere de forskellige perspektiver. Vi afrunder dagen med netværk og vin.

For medlemmer af Byggesocietetet koster det 400 kr. ekskl. moms at deltage i arrangementet, mens prisen er 500 kr. ekskl. moms for ikke-medlemmer. Der er begrænsede pladser og tilmelding skal ske via dette link.

Se begivenhed →
Sommerfest i Aarhus
jun.
21.

Sommerfest i Aarhus

KOM TIL SOMMERFEST I AARHUS!

Byggesocietetet Aarhus inviterer til sommerfest fredag
den 21. juni kl. 17.00.

Igen i år samler vi medlemmer og venner fra branchen på toppen af Salling til god mad, drikke, livemusik og fantastisk netværk under åben himmel. Vi glæder os!

TILMELD DIG HER

Se begivenhed →
Fyn: Sommerfest på Sortebro Kro
jun.
20.

Fyn: Sommerfest på Sortebro Kro

Byggesocietetet Fyn inviterer til besøg i Den fynske Landsby efterfulgt af sommerfest med middag og netværk på Sortebro Kro.

Arrangementet afholdes torsdag d. 20. juni på Sortebro Kro, Sejerskovvej 20, 5260 Odense S.

Program:

16:30 - Velkomstdrink i Sortebro Kros have

17:00 - Den Fynske Landsby - Udviklingschef Lise Gerda Knudsen fortæller på en rundtur gennem Den Fynske Landsby om historisk byggeri og bæredygtighed samt den igangværende store transformation af Den Fynske Landsby.

18:00 - Bobler på Sortebro Kros terrasse

18:30 - Sortebro Kro serverer en 3 retters sommermenu:

  • Letrøget laks imperiale

    • Grillede hvide asparges, rygeostcreme, lakserogn m. syltede sennepskorn og krydderurter

  • Frisker

  • Medaljon af kalvemørbrad gratineret m. kryddersmør

    • Petit gulerødder, nye løg, grønne asparges, syltede bær, nye fynske kartofler og rødvinssauce

  • Jordbær

    • Vaniljeparfait

  • Chokolademark

    • Jordbær, Sorbet, crumble og vaniljecreme

  • Kaffe

22:30 - Afslutning, tak for i aften

Senest tilmelding 10. juni 2024

Prisen for deltagelse i arrangementet dækker både sommermenuen og drikkevarerne.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Byggesocietetet Fyn. For gæster og andre medlemmer af Byggesocietetet er prisen 300 kr.

No-show fee på 500 kroner ved manglende fremmøde eller afbud senere end mandag d. 17. juni 2024.

Du kan tilmelde dig
her

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Amalie fra sekretariatet på ag@byggesoc.dk.

Se begivenhed →
Aalborg: AI og bæredygtighed i bygningsdriften
jun.
14.

Aalborg: AI og bæredygtighed i bygningsdriften

Kom med til oplæg om AI og bæredygtighed i bygningsdriften, når vi fredag d. 14. juni besøger Professionshøjskolen UCN til et åbent netværksmøde for medlemmer af Byggesocietetet og andre interesserede.

Hvordan kan vi bruge AI (kunstig intelligens) til at komme et skridt nærmere den bæredygtige omstilling i byggeriet og bygningsdriften? Og hvad er potentialet for fremtiden?

Det spørger vi Jakob Nørby, stifer af 4B Consulting, og Malte Frederiksen, kommerciel direktør hos Ento, om, når vi skal dykke ned i, hvordan AI bl.a. kan føre til en effektiv energistrategi til ens bygningsportefølje, og hvordan man kan opnå markante CO2- og energibesparelser gennem databaseret energiledelse og bæredygtig bygningsdrift.

De seneste år er AI stormet frem, og teknologien udvikler sig med lynets hast. Med dette netværksmøde ønsker vi derfor at invitere alle til at komme og dele deres erfaringer, så vi sammen kan blive klogere på, hvordan AI kan anvendes til energioptimering i vores hverdag.

Arrangementet er for medlemmer og ikke-medlemmer af Byggesocietetet, og vi opfordrer alle til at tage en kollega med under armen. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via dette link.

Se begivenhed →
Bliv en Attraktiv Arbejdsplads for Unge – Hvordan Fastholder Vi Dem?
jun.
10.

Bliv en Attraktiv Arbejdsplads for Unge – Hvordan Fastholder Vi Dem?

Bliv en Attraktiv Arbejdsplads for Unge – Hvordan Fastholder Vi Dem?

Er du nysgerrig på, hvad der skal til for at fastholde unge medarbejdere i din virksomhed? Har du spørgsmål som: Hvad er det, de unge ikke forstår? Hvordan fastholder jeg unge mennesker i virksomheden? Skal jeg kommunikere anderledes til de unge?

Så er dette arrangement lige noget for dig! D. 10. Juni mødes vi i kantinen hos EUC hvor Mikkel Sandal Hansen kommer, og giver os indsigt i, hvordan vi kan bygge broer mellem generationer på arbejdsmarkedet. Med sine levede erfaringer, data, cases, humor og en næve i bordet, vil Mikkel skabe læring og refleksion.

Foredraget vil fokusere på:
Hvordan generationer som koncept spiller ind på arbejdspladsen.
Hvad der kendetegner de erfarne versus de yngre generationer på arbejdsmarkedet lige nu.
Praktiske råd og strategier til at gøre din arbejdsplads attraktiv for unge medarbejdere.

Program:
17.00: Velkomst og introduktion
17.15: Foredrag ved Mikkel Sandal Hansen
18.15: Aftensmad og netværk

Tilmelding og afbud:

Arrangementet er gratis for medlemmer og ikke medlemmer af Byggesocietetet. Det koster 250,- kr. at melde afbud efter tilmeldingsfristen.

Vi håber at se så mange som muligt – og tag gerne lærlingen, eleven eller lignende med. Tilmeld dig nu og sikre din plads til en inspirerende aften!

Du kan tilmelde dig her

Se begivenhed →
Byggebranchen Ser Grønt 2024
maj
30.

Byggebranchen Ser Grønt 2024

Byggebranchen Ser Grønt 2024

Vær med, når Byens Netværk og Byggesocietetet samler alle brancheaktører til den årlige konference for grøn omstilling i bygge- og ejendomsbranchen. Med en vifte af aktuelle debatter og oplæg dykker vi ned i de udfordringer og dilemmaer, der spænder ben for den bæredygtige udvikling. Samtidig ser vi på, hvordan nye løsninger kan bane vejen for klimalederskab på tværs af hele byggeriet.

Konferencen holdes på Hotel Skt. Petri den 30. maj kl. 8.30 - 17.00 med efter følgende drinks, jazz, middag og musik!

Læs meget mere og tilmeld dig her.

Se begivenhed →
Fyn: Oplev Kertemindes Havnekvarter
maj
16.

Fyn: Oplev Kertemindes Havnekvarter

Oplev Kertemindes Havnekvarter 

Lokalområdet Fyn håber at se dig i Kerteminde til en spændende eftermiddag på Nordre Havnekaj og Strandkilen Syd, hvor du kan opleve havnekvarterets forvandling og blive inspireret til moderne byliv.

Torsdag den 16. maj kl. 16:30 mødes vi for at opleve det nye og moderne bykvarter. Her vil der være rundvisning på Nordre Havnekajs der med sine 70 unikke boliger forener moderne arkitektur med Kertemindes charmerende bymiljø. Otto Wagner fra Archidea vil fortælle om tankerne bag designet samt koblingen til Kertemindes ambitiøse Masterplan og havneudviklingen. Efterfølgende vil du have muligheden for at få et eksklusivt indblik i Standkilen Syd, som er det kommende projekt med ca. 30 boliger, cafeer og butikker. Som forhåbentligt skal skabe en levende og åben vej mod havnen.

Efter rundvisningen vil der være fiskebræt med friske lokale råvarer fra Chr. Juhl og netværks muligheder.

Program:
16:30 - 16:45: Ankomst
16:45 - 17:30: Rundvisning i bebyggelsen på Nordre Havnekaj v/ Otto Wagner, Archidea arkitekter
17:30 - 18:00: Informationsmøde om Strandkilen Syd v/ Jesper Schmitz, direktør i Milestone Development Group
18:00 - 18:30: Netværk og afslutning med lækkert fiskebræt fra Chr. Juhl

Praktisk information:
Dato og tidspunkt: Torsdag den 16. maj kl. 16:30 - 18:30
Sted: Anchor – Beer, Wine & Dine, Marinavejen 2, 5300 Kerteminde
Tilmelding: Tilmeld dig senest den 9. maj
Pris: Gratis deltagelse for medlemmer af Byggesocietet Fyn,
200,- ex moms. for øvrige/gæster (dækker forplejning)

No-show fee 200,- ex moms ved manglende fremmøde eller afbud efter 9. maj

Bemærkninger:
Varighed ca. 2 timer
Parkering ved Anchor
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Amalie fra Sekretariatet på ag@byggesoc.dk

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig her

Se begivenhed →
Midtsjælland: Årsmøde 2024
apr.
29.

Midtsjælland: Årsmøde 2024

Lokalområde Midtsjælland inviterer til årsmøde og generalforsamling d. 29. april via Teams.

Dagsorden

  1. Valg af dirigent

  2. Formandens beretning om lokalområdets virksomhed i det forløbne år

  3. Forelæggelse af årsregnskab til godkendelse

  4. Fastsættelse af kontingent for lokalområdet

  5. Valg af medlemmer til bestyrelsen (for 2 år)
    Svend-Aage Dreist, DreistStorgaard (modtager genvalg)
    Per Harding, Lyngkilde (modtager genvalg)
    John Borrisholt, EDC Roskilde (modtager genvalg)
    Brian Skov Andersen, EDC Køge (ønsker ikke genvalg)
    Nanna Vöge, Cornelius & Vöge (stiller op i stedet for Brian)

  6. Valg af suppleant til bestyrelsen (for 1 år)

  7. Valg af revisor (for 1 år)

    Per Fløe Nielsen, Arkitekterne Køge

  8. Indkomne forslag (der er ikke indkommet nogle forslag)

  9. Eventuelt

Er du medlem af Byggesocietetet og gerne vil deltage på årsmødet, kan du skrive til formand for lokalområdet Per Harding på ph@lyngkilde.dk.

Se begivenhed →