Stærke, grønne profiler i Byggesocietetets Landsbestyrelse.

I forbindelse med Byggesocietetets Landsmøde d. 3. september 2020 skal der vælges to nye ressourcepersoner til Landsbestyrelsen. Det skal der fordi, Christoph Wiese og Dorthe Hovaldt ikke genopstiller.

I stedet stiller to særdeles erfarne profiler op til valg til Landsbestyrelsen. To profiler, som begge kommer med tung erfaring fra et af Byggesocietetets absolutte fokusområder – den grønne omstilling. Og så har de begge to erfaring med at udvikle og implementere strategi og har stærke relationer i bygge- og ejendomsbranchen.

Mia Manghezi er Projektudviklingsdirektør i PensionDanmark og arbejder hver dag med at skubbe til den grønne omstilling indenfor branchen. Inden Mia kom til Pension Danmark, har hun arbejdet med den bæredygtige dagsorden i Københavns Kommune, Lejerbo og Alectia. Mia kommer oprindeligt fra Randers og bor nu i København.

Elisabeth Herman Frederiksen er til daglig Head of Sustainability i NREP og var inden da en årrække hos LEGO, hvor hun arbejdede med strategi og CSR. Herudover har hun arbejdet i 5 år i McKinsey som managementkonsulent. Elisabeth er således meget kompetent indenfor den grønne omstilling og strategiarbejde. Elisabeth kommer fra Kolding og bor nu i København.

Byggesocietetets Landsformand Ole Schrøder er meget glad for, at Mia og Elisabeth har valgt at stille op til valg til Landsbestyrelsen:

”Vi vil rigtig gerne blive endnu mere tydelige i vores arbejde med og for den grønne omstilling. Det fokus starter i vores Landsbestyrelse som udstikker de strategiske retningslinjer for, hvordan vi udvikler Byggesocietetet.  Med Mia og Elisabeth får vi nogle virkelig skarpe kompetencer vedr. hele klimadagsordenen ind i Landsbestyrelsen og jeg er helt sikker på, de vil kunne bidrage til at skubbe Byggesocietetet i den rigtige retning. Det er jeg virkelig glad for, og jeg ser frem til at få Mia og Elisabeth ombord. ”

Mia Manghezi og Elisabeth Herman Frederiksen vælges formelt på Landsmødet d. 3. september. Der er ikke andre kandidater på valg.

Forrige
Forrige

Femern Forbindelsen

Næste
Næste

Kandidater til valg til Landsbestyrelsen.