Byggesocietetet ønsker god sommer.

Byggesocietetet vil gerne ønske alle medlemmer en god sommer. 2019 har været et travlt halvår for os alle og jeg er sikker på, ferien kommer belejligt for de fleste.

Byggesocietetet og vores lokalområder har afholdt en række arrangementer i første halvår. Nytårskuren, MIPIM, Lynetteholmen, medicinsk cannabis, besøg i Madrid, 75-års jubilæum på Fyn, årsmøder/generalforsamling i alle vores lokalområder. Jeg kunne blive ved. Pointen er, at der på alle måder er liv i vores gamle forening.

Og vi har ikke tænkt os at sætte farten ned efter sommerferien. Tværtimod. Vi har netop etableret to nye BS-grupper – en på Fyn og en i København. Og efter sommerferien er vi klar med yderligere en BS-gruppe i Aarhus. Vi er også ved at få liv i vores relativt nye Infrastrukturudvalg. Derudover har vi nedsat en arbejdsgruppe for Bygherrer sammen med Green Building Council, som skal komme med konkrete anbefalinger til bygherrer i relation til bæredygtighed. Sidst, men ikke mindst, er der en række arrangementer, I skal plotte i kalenderen, hvis I ikke allerede har gjort det:

  • Sommerfesten i København d. 23. august

  • Et arrangement om Kommuneplanen i København d. 3. september og

  • Landsmødet d. 5. september.

  • Nytårskur 7. januar 2020.

På vegne af Landsbestyrelsen og vores sekretariat vil jeg ønske alle en god sommer. Vi ses efter ferien. Vi glæder os.

 

Tony Christrup

Landsformand