MIPIM interview: MIPIM er powernetworking

Dines Benned Jensen, advokat og partner i Winsløw Advokatfirma, var på MIPIM for første gang i 2018. Her fortæller han om sin oplevelse med MIPIM, og om, hvad han fik ud af flyve til Cannes for at mødes med resten af bygge- og ejendomsbranchen.

Hvor mange gange har du været på MIPIM?
Det her var mit første besøg. Mine kollegaer opfordrede mig til at tage med for at både fastholde og opbygge nye relationer.

Hvad synes du om det?
Det var jo powernetworking. Det må være det overordnede kodeord. Jeg tog med for både at skabe nye faglige relationer og lave relationspleje. Og det kan MIPIM i dén grad, for folk er utroligt openmindede på MIPIM og åbne overfor at møde nye mennesker. På den måde oplever jeg MIPIM som et meget udbytterigt sted at networke.

Oplever du, at du kom hjem med relationer eller investeringer, der gør noget godt for din virksomhed?
Jeg havde ingen forventning om, at det ville skaffe nye klienter eller kunder, men jeg synes, man fik udvidet sit netværk og blev præsenteret for folk, som kunne være potentielle samarbejdspartnere eller være gode at kende. Noget man kan bygge videre på.

Hvordan greb du an at være afsted første gang?
Mit indtryk er, at jo flere gange, du kommer, jo mere får du ud af det. Så jeg var glad for, at mine kollegaer kom med en masse anbefalinger til, hvordan man griber MIPIM an.

Vi planlagde MIPIM forinden, og de rådgav mig i, hvor jeg skulle gå hen og hvad jeg skulle deltage i.  På selve MIPIM delte vi os op, for vi var fire kollegaer afsted i alt. På den måde kunne vi være repræsenterede flere steder på messen.

Således havde jeg en del faste aftaler i min kalender i løbet af MIPIM, men jeg havde med vilje lavet huller for at holde kalenderen åben for spontane møder. Og det var en god kombination, som mine kollegaer havde anbefalet mig.

Besøgte du Greater copenhagen-standen, og hvad synes du om den?
Ja. Der var jeg hver dag. Standen var fin og flot og meget nordisk i udtrykket sammenlignet med de andre stande. Standen viste sig at være et godt sted at møde både nye mennesker og folk, man kender allerede.

Vil du afsted igen i 2019?
Ja, det har jeg sagt til mig selv, at jeg vil.