MIPIM 2019 en realitet!

Efter mange udfordringer er den danske deltagelse på MIPIM 2019 en realitet! Derved er der nu mulighed for at tilmelde sig til MIPIM gennem Byggesocietet.

Byggesocietetet, der organiserer den danske stand på MIPIM, var særdeles udfordret, da det nye erhvervsfremmesystem fik den konsekvens, at Region Hovedstaden imod forventning ikke kunne bistå med deres sædvanlige økonomiske bidrag, og derfor heller ikke kunne stille underskudsgarantien.

Heldigvis har en lang række aktører fra branchen tegnet sponsorater, hvilket betyder, at omkostningerne på knap to millioner for at sikre en ansvarlig drift af standen er ved at være i hus.

For at komme helt i mål og for at sikre den danske deltagelse på MIPIM i 2020, har vi brug for, at så mange som muligt også køber adgangsbilletterne gennem Byggesocietetet. Dermed støtter man nemlig samtidig op omkring standen. I år tilbydes en økonomisk besparelse på billetterne sammenlignet med MIPIMs aktuelle pris.

Læs mere på www.greatercph-mipim.dk eller kontakt projektleder:

Birita Johannesen
bj@byggesoc.dk
22175009