Byggesocietetet ønsker alle et rigtig godt nytår

På vegne af Byggesocietetet vil jeg gerne ønsker jer alle, et rigtig godt nytår og en tak for samarbejdet i 2017.

Året 2017 blev på mange måde et skelsættende år for Byggesocietetet.

Aldrig har opbakningen til Byggesocietetet været større.

Vores deltagelse i årets MIPIM med henholdsvis Ejendomsløbet, som vi igen i år arrangerede med Skanska, og den internationale investorbrunch, som blev arrangeret i tæt samarbejde med Copenhagen Capacity.

Vi indgik samarbejdsaftale om den fremtidige repræsentation på MIPIM.

Et landsmøde i Aarhus, hvor vi fejrede, at Byggesocietetet rundede 80 år.

Vi indgik aftale med BloxHub om at blive en del af bygge- og ejendomsbranchens nye mødested for innovation og videndeling.

Vi satte en endnu stærkere kurs for vores sekretariat, med udnævnelsen af Louise Møller til ny sekretariatschef – dette så vi i endnu højere grad kan understøtte vores medlemmer i deres frivillige arbejde for Byggesocietetet.

Aldrig har vi haft så mange BS-grupper (det personlige og faglige netværk i bygge- og ejendomsbranchen).

Vores lokalområder har haft mange arrangementer med fokus på fagligheden i lokalområderne, det netop afholdte kommunalvalg og ikke mindst inspirationsture til udlandet – Byggesocietetet var ligeledes vært ved en studietur til New York.

Vi satte fokus på blandt andet arkitekturpolitikken, den bæredygtige dagsorden, den digitale udvikling i bygge- og ejendomsbranchen. Fagudvalgene har understøttet debatten og fagligheden.

Aldrig har opbakningen til Nytårskuren været større - mere end 500 gæster kommer den 4. januar 2018. I Realkredit Danmark og Byggesocietetet glæder vi os til at byde jer alle velkommen.

Det har været et forrygende år – tak for opbakningen i 2017.

Tony Christrup
Landsformand i Byggesocietetet