STØT OP OM GREATER COPENHAGEN-STANDEN PÅ MIPIM 2018

MIPIM samler hvert år alle væsentlige internationale aktører inden for bygge- og ejendomsbranchen, og 2018 bliver ingen undtagelse. Det er derfor vigtigt, at den danske bygge- og ejendomsbranche er stærkt repræsenteret på MIPIM – kun på den måde kan vi synliggøre branchen og sikre det bedst mulige udgangspunkt for at tiltrække investeringer til Danmark og Sydsverige.

Arbejdet med MIPIM er hidtil foregået i regi af Copenhagen Capacity, men fra og med 2018 træder Byggesocietetet ind som tovholder. Forberedelserne er allerede i fuld gang, og her på siden vil vi løbende opdaterer jer med informationer om køb af adgangsbilletter, aktiviteter osv.

SUPPORT, SPONSORAT OG PARTNERSKAB
Der er forskellige muligheder for at bakke op om Greater Copenhagen-standen.

Support
Når du tilmelder dig gennem Byggesocietetet, får den danske stand et tilskud i størrelsesordenen 4.000 kr. pr. tilmeldte. Den pris, du betaler er fortsat den samme, som når du tilmelder dig direkte via MIPIMs officielle tilmeldingssystem, men standen får i stedet et vigtigt tilskud, som går til at drive mødefaciliteter og andre services på standen.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til mipim@byggesoc.dk, hvori du oplyser navnet på din virksomhed og antallet af personer du ønsker at tilmelde. Herefter vil du modtage et link til online registrering af deltagere.

Har du spørgsmål til, hvordan du tilmelder dig MIPIM 2018, kan du sende en mail til mipim@byggesoc.dk

Sponsorat
Som sponsor får du eksponering med navn og logo på Greater Copenhagen-standen, adgang til mødefaciliteter på standen samt invitation til det populære Meet’n’Greet arrangement. Læs mere her

Pris: 30.000 DKK eks. moms

Partnerskab
Som partner får du øget eksponering med logo, billeder og salgsmateriale på Greater Copenhagen-standen, adgang til arrangements- og mødefaciliteter på stand og i lejlighed samt invitationer til eksklusive arrangementer. Læs mere her

Pris: 145.000 DKK eks. moms

Vil du høre mere om mulighederne for at blive sponsor eller partner på standen, eller har du spørgsmål til det nye setup omkring MIPIM kan du kontakte konsulent Louise Møller på 2068 5878 eller lm@byggesoc.dk. 

 

<-- Tilbage til faste arrangementer