MIPIM 2020

VERDENS FØRENDE BYGGE- OG EJENDOMSMESSE
MIPIM er verdens førende ejendomsmesse med over 27.000 deltagere fra mere end 100 lande. Messen er en unik netværksplatform, hvor de mest indflydelsesrige spillere fra den internationale bygge- og ejendomsbranche mødes, netværker og udveksler viden. I 2020 afvikles MIPIM den 10.-13. marts.

BYGGESOCIETETET
Byggesocietetet står for koordinering af den danske stand på MIPIM og lejligheden på Croisetten, som bruges til arrangementer og møder. Byggesocietetet udøver ikke selvstændig kommerciel virksomhed. Formålet med at drive den danske stand er udelukkende at skabe et fælles udstillingsvindue for den danske bygge- og ejendomsbranche på MIPIM.

DANSK REPRÆSENTATION PÅ MIPIM
Byggesocietetet vil som noget nyt udvikle et samlet dansk koncept for MIPIM 2020. Denmark skal eksponeres på messen i samarbejde med de største danske byer og private virksomheder fra hele landet. Konceptet skal drage fordel af Greater Copenhagen som et internationalt trækplaster samtidig med, at hele landet bliver en del af markedsføringen på MIPIM. Det bliver således en fælles dansk indsat, der skal kæmpe for at tiltrække udenlandske investeringer til landet.

For yderligere oplysninger, kontakt projektleder:

Birita Johannesen
bj@byggesoc.dk
22175009

 

 

 

 

 

<-- Tilbage til faste arrangementer