Back to All Events

UDSOLGT: Københavns Kommuneplan 2019

Kommuneplan 2019 skal igennem 2019 politisk behandles for planmæssigt at blive endeligt vedtaget af Borgerrepræsentationen i december 2019. Mellem den 26. august og 21. oktober er planen i offentlig høring, og i den forbindelse afholder Byggesocietetet et gå-hjem-møde sammen med Københavns Kommune, hvor medlemmer og andre interesserede kan få lov til at høre mere og stille spørgsmål.

Til gå-hjem-mødet kan du møde planchef Kenneth Horst Hansen og teamleder i Center for Byudvikling Christian Friis Binzer fra Københavns Kommune. De starter med et generelt oplæg om Københavns Kommuneplan 2019, og derefter dykker de ned i almene boliger og hvordan Københavns Kommune fremover vil stille krav om almene boliger i byen.. Efter oplægget er der debat om begge dele.

Læs mere om kommuneplanen her

Sted: Eventlokalet i Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K
Tid: Tirsdag den 3. september 2019 kl. 15.30
Pris: Medlemmer: DKK 250,- (ekskl. moms), Ikke-medlemmer: DKK 400,- (ekskl. moms)

Tilmeld dig her

Earlier Event: August 23
Byggesocietetet København: Sommerfest
Later Event: September 5
Landsmøde 2019