Back to All Events

Cafémøde med Københavns Stadsarkitekt

1. februar i år tiltrådte Camilla van Deurs som Københavns nye stadsarkitekt. Derfor har vi inviteret hende til cafémøde i Byggesocietetet.
 

Torsdag den 4.april 2019 kl 15.30


Her vil hun fortælle om udviklingsplanerne i København, set fra hendes stol, og hendes tilgang til jobbet som stadsarkitekt. Der vil være mulighed for at spørge Camilla van Deurs, om hvad hun tænker om alt fra arkitekturpolitik til bæredygtighed.

Der vil naturligvis være mulighed for at netværke både før og efter over et lille glas.

Camilla van Deurs har en Master of Architecture fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2002 og har skrevet PhD om ”Udformning og brug af uderum i nyere dansk boligbyggeri” fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2010. Hun har været ansat hos Gehl fra 2008 og været partner fra 2013. Hun har arbejdet med byanalyser og -strategier (i bl.a. London, Bath, Singapore, Oslo, Malmø, Sydney og New York), masterplaner og lokalplaner (bl.a. Toronto, Aarhus Ø, Bristol, Bergen, Mexico City, Valby og Postgrunden KBH) samt byrumsdesign og landskab (bl.a. Tivoli, Grønningen, Lyon, West Palm Beach, Aarhus og Helsinki).
 
Vi glæder os til at se jer.

Praktisk information:
Sted: Eventlokalet, Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K
Pris: Medlemmer: DKK 200,- ekskl. moms, Ikke-medlemmer: DKK 300,- ekskl. moms
Tilmeld dig her

Earlier Event: March 27
Branche og Byforskning