Back to All Events

Byggesocietetets Landsmøde 2018

Landsmøde 2018 (2).jpg

Langs kajen står de enorme havvindmøller klar til udskibning – som et symbol på den grønne omstilling, som Esbjerg har været dynamo for, og som har medført vækst, arbejdspladser og internationalisering i Danmarks femte største by.

Byggesocietetet har fornøjelsen af at invitere til landsmøde torsdag den 6. september 2018 i Musikhuset i Esbjerg.

Dette års landsmøde byder på en udvikling af dimensioner. På havnen i Esbjerg har man de seneste år oplevet enorm vækst og med afslutningen af den seneste havneudvidelse, er de industrielle faciliteter nu på plads til at kunne klare den store efterspørgsel fra vindmølle- og offshore-industrien. Men den øgede erhvervsaktivitet kombineret med Esbjergs nye status som studieby med mere end 6.500 studerende, skaber et stadigt stigende behov for at fremme byliv og bosætning. Der skal sikres et bredt udbud af forskellige boformer og der skal arbejdes med at sikre høj kvalitet i både eksisterende som nye byudviklingsområder.

Mød Susanne Nordenbæk, direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling, Carsten Viggo Bæk, partner i Thylander Gruppen og Steen Storgaard Møller, investeringschef hos EDC Poul Erik Bech.

Hvad har tankerne bag udviklingen i Esbjerg været, og hvad kan bygge- og ejendomsbranchen forvente sig af de øvrige igangværende havneudviklingsområder i både Aarhus, Aalborg og Odense - få svaret på dette års landsmøde.

Se programmet, læs mere om dagen og tilmeld dig her.

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen
Byggesocietetet