Back to All Events

Byggesocietetet København - Sommerfest

SOMMERFEST 2018.jpg

Byggesocietetet København har fornøjelsen af at invitere dig og dine kollegaer til årets sommerfest

fredag den 31. august 2018 kl. 17.00-23.00 i Fæstningens Materialgård

Vi åbner dørene til den flotte gårdhave kl. 17.00 og byder på et glas velkomstchampagne. Omkring kl. 18.00 byder vores æresgæst Poul velkommen, og derefter sætter bandet Funky Beats stemningen med musik, der både indbyder til dans og hygge.

Uden mad og drikke... Der vil derfor være masser af muligheder for at købe lækre burgere, øl fra Nørrebros Bryghus og vin fra Vinhanen. Er du gin-entusiast? Så har det lokale destilleri Copenhagen Distillery en ginbar.

Vi håber meget på, at du vil være med til at gøre aftenen til en succes, så sommerfesten kan blive en tilbagevendende begivenhed.

Pris per deltager DKK 250,- (ekskl.moms.) Prisen er inkl. velkomstdrink men inkluderer ikke øvrig mad og drikkevarer. Man kan betale med både MobilePay og kontanter ved alle boder, og de fleste tager også kort.  

Læs mere og tilmeld dig arrangementet her

Der er plads til maksimum 200 gæster, så sørg for at tilmelde dig og en kollega i dag! Det er ikke et krav at din ledsager er medlem af Byggesocietetet.

Velkomstchampagnen sponsoreres af:

fb gruppen logo.png