Back to All Events

Midlertidige studieboliger i København

Med den nye planlov, som trådte i kraft i juni sidste år fik kommunerne et nyt redskab i værktøjskassen. Med aftalen fik kommunerne nemlig mulighed for at inddrage de byudviklingsområder, som der allerede er lagt lokalplaner for, men som ikke skal bebygges før om fem-ti år, til etablering af midlertidige studieboliger. 

Sammen med Københavns Kommune inviterer Byggesocietetet til et dialogmøde

tirsdag den 20. marts 2018 kl. 08.30-10.30

For hvordan sikrer vi, at muligheden for etablering af midlertidige studieboliger bliver et redskab, der kan skabe reelle boliger til de studerende og ikke blot forbliver gode intentioner på papiret? Og hvordan sikrer vi, at de krav der stilles til byggeriet også står mål med, at der netop er tale om boliger af midlertidig karakter, og ikke boliger, der er tænkt til at holde i 100 år? 

PROGRAM

08.30 Kaffe, croissant og netværk
09.00 Oplæg fra kommunen, developeren og grundejeren
09.45 Spørgsmål og debat
10.00 Eksempler på midlertidge studieboliger (site visit)
10.30 Tak for i dag

Arrangementet er gratis for både medlemmer af Byggesocietetet og ikke-medlemmer. Dog vil der blive opkrævet et no-show fee på DKK 300,00 ekskl. moms ved udeblivelse uden afbud. 

Læs mere om arrangementet og tilmield dig her