Back to All Events

Fyraftensmøde på Næstved Varmeværk

Byggesocietetet Sydsjælland inviterer til fyraftensmøde

torsdag d. 22. februar kl. 16.30 til ca. kl. 18.30

Næstved Varmeværk er ved at opføre deres nye domicil inkl. værksteds- og lagerfaciliteter, hvormed de vil skabe Danmarks bedste arbejdsplads. Vi skal se forholdene på byggeriet, som er kommet lidt over halvvejs.

Dahl A/S fra Rødovre bygger domicilet i hovedentreprise, med hjælp fra flere lokale underentreprenører. En repræsentant fra Dahl A/S vil vise rundt og fortælle om byggeriet og direktør for Næstved Varmeværk Jens Andersen vil fortælle om varmeværket og tankerne omkring byggeriet.

Dahl A/S vil være vært med lidt at drikke og en sandwich. 

Deltagelse i arrangementet er gratis og ikke-medlemmer er meget velkomne.

Tilmeldingsfrist 18.februar.

Læs mere og tilmeld dig arrangementet her