Back to All Events

Nye Boligformer: Servicerede Fællesskaber

Byggesocietetets Lejeudvalg inviterer til konference

onsdag den 24. oktober 8.30-12.00

Fællesskaber, sociale relationer og selvbestemmelse kan være med til hæve livskvaliteten, og er noget der efterspørges på tværs af alle aldersgrupper. En tendens der også er voksende er efterspørgslen på beboelse, hvor der er inkluderet et serviceelement. Dette arrangement giver et indblik i vejen fra ide til virkelighed indenfor servicerede fællesskaber, herunder indarbejdelse i byggefasen. Vi fortæller om, hvilke erfaringer der allerede findes, og hvordan de servicerede fællesskaber kan realiseres, driftes og finansieres.

Mød Tony Massaro fra PwC Australien, Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen, Jesper Dam fra Basecamp Student, Nils Wm. Grønfeldt fra Seniorcampus, Jan Grubak fra E-Supplies, Malin Meyer fra Danielsen Architecture, Susanne Roug Kirchhoff fra Husen Advokater og Per Andersen fra PwC Danmark.

Torben Klitgaard fra BLOXHUB vil lede os gennem dagen som moderator.

Program:

09.00 Velkomst, indlæg og paneldebat om servicerede fællesskaber

10.45 Break flow med seance om indtænkning af service i design & byggefase

11.25 Modeller & udfordringer

12.00 Afslutning.

Pris - medlemmer: kr. 600,- eks moms

Pris - ikke medlemmer: kr. 800,- eks. moms

Læs mere og tilmeld dig her

Later Event: October 28
Studietur til Singapore