Back to All Events

Byggesocietetet Aalborg: Bygningspræmiering 2018

Endnu engang inviterer Byggesocietetet Aalborg til Bygningspræmiering, hvor Thina Pernille Wallin Jensen fra Aalborg Kommune vil fortælle om de præmierede projekter. Derudover får vi også en vinkel fra bygherre og rådgivere.

Komiteen for bygningspræmiering i Aalborg har i 2018 valgt at præmiere Nørregades fornyelse, Grønnegården på Stationsmestervej 6-122, P-hus på Østre Havnepromenade, bro og byrum 'Kickstart Tornhøj', restaureringen af Kunsten samt Grindsted Skole på Uggerhalnevej.
 
Vi mødes på Bådehavnsvej 16 A kl. 15.30, hvorfra vi kører i bus til de præmierede byggerier. Spisning foregår når vi kommer retur til Restaurant OMBORD.
 
Billetprisen er kr. 250,-

Sidste frist for tilmelding er fredag den 5. oktober.
 

Læs mere og tilmeld dig her