Back to All Events

Morgenmøde om Persondataforordningen

I forlængelse af de skærpede krav i persondataforordningen, der finder anvendelse den 25. maj 2018, inviterer Byggesocietetet i samarbejde med Plesner for tredje gang til et eksklusivt morgenmøde

 

torsdag den 23. november, 2017, kl. 08.30-12.00

 

hvor partner Michael Hopp vil give et indblik i, hvordan din virksomhed kan efterleve de nye krav, herunder særligt, hvilke krav persondataforordningen stiller til behandlingen af oplysninger om medarbejdere og kunder. Derudover vil Michael fortælle om, hvordan din virksomhed kan anvende software til understøttelse af implementering og løbende overholdelse af forordningens krav.

Har du allerede deltaget i et af vores morgenmøder, vil vi foreslå at du sender en kollega, medarbejder eller samarbejdspartner. Persondataforordningen har betydning for alle, og sanktionerne er enorme. Det er derfor vigtigt at have styr på.

Arrangementet finder sted hos Plesner Advokatpartnerselskab, Amerika Plads 37, 2100 København Ø.

Morgenmødet er gratis for både medlemmer af Byggesocietetet og ikke-medlemmer. Dog vil vi opkræve et no-show fee på DKK 300,- ex.moms ved udeblivelse uden afbud eller afbud senere end tirsdag den 21.november kl 12.

Læs mere og tilmeld dig arrangementet her